Čitaj mi!

Jokić za RTS: Važno da pobeđujemo, a nema potrebe da odmaram

Iako to izgleda skoro nemoguće obzirom na sve dosadašnje odlične utakmice, Nikola Jokić igra bolje iz utakmice u utakmicu. Noćas je postigao 31 poen i došao još bliže tituli MVP igrača NBA lige. Predvodio je tim do pobede nad Minesotom od 114 prema 103. Posle utakmice Aleksandar Žigić je razgovarao sa Nikolom Jokićem, ali i sa Vlatkom Čančarom, koji je takođe imao značajno veče.

Svi su odlično raspoloženi u timu Denvera posle nove pobede a trener Majkl Meloun uvek ističe odličnu igru Nikole Jokića koga hvali već godinama. Vlatko Čančar je imao veče karijere postigavši 14 poena, najviše od kako je došao u NBA ligu.

"Hvala na pohvalama. Mislim da kao tim stvarno funkcionišemo dobro. Sa veteranima u ekipi mnogo je lakše i meni i svim mlađim igračima u ekipi kada dobijemo šansu ovako na kraju sezone. Imamo izvanrednu podršku i na terenu i van njega. Ovo što smo uradili večeras dobar je podstrek da nastavimo dalje.", rekao je Čančar.

Nikola čestitam na pobedi. Ti si odgovorio svima da li ćeš odmarati, 31 poen 14 skokova i 4 asistencije, znači ništa od odmaranja.

"Čak su me i savetovali da ne igram, pa sam i ja čak razmišljao o tome, ali ništa mi ne fali, pa sam odlučio da nema potrebe da odmaram. A utakmica je bila jako, jako dobra. Bilo je stvarno super, a odlično su odigrali i igrači koji nisu stalno u igri.", rekao je Jokić.

Ostale su još dve utakmice do kraja redovnog dela sezone. U noći između petka i subote igraju protiv Detroita, a onda se vraćaku kući i na svom terenu dočekuju tim Portlanda.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">