Читај ми!

”Džoker” posle pobede nad Njujorkom: Pomogla nam je nadmorska visina

Posle novog trijumfa i nove dobre partije u meču sa Njujorkom, prva zvezda Denvera Nikola Jokić poručio je da mu je drago zbog nove pobede, te da se nada da će ih do kraja regularanog dela sezone biti još koja.

”Džoker” je meč protiv Niksa završio sa dabl-dablom do 32 poena i 12 skokova, a u razgovoru sa novinarima nakon njegovog završetka na pitanje dopisnika RTS-a kako je video meč, Nikola je rekao:

”Niksi su stvarno bili sjajni ove sezone, pobedili 12 od zadnjih 13 ili tako nešto. Dobro igraju, mladi su, agresivni su. Rendl igra zaista sjajno, Rouz im sa klupe donosi neke poene. Možda smo ih malo iznenadili, možda ih je nadmorska visina malo uhvatila u prvoj četvrtini pa smo iskoristili to. Drago mi je, svaka pobeda je bitna, jer u En-Bi-Eju nije bitno protiv koga igraš i kako, već je bitna pobeda, jer se na kraju sve računa. Nadam se da će biti još koja do kraja”, rekao je Nikola.

Nagetsi u naredna dva meča imaju težak raspored i težak zadatak - prvo gostuju prvoplasiranoj Juti, a potom dočekuju drugoplasirani tim Istoka, zvezdama popunjene Bruklin Netse.

Denver trenutno deli treću poziciju na Zapadu sa skorom 44-22.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво