Читај ми!

Strašan tripl-dabl Dončića sa 20 asistencija, Oklahoma bez Pokua primila 152 poena

Bogat program NBA lige u noći između subote i nedelje obeležilo je nekoliko zanimljivih i efikasnih mečeva, kao i sjajne individualne partije određenih igrača. Srpski košarkaši, osim Nikole Jokića koji je ponovo dominirao i Bogdana Bogdanovića, koji se vratio posle kratke pauze zbog povrede, nisu dobili priliku da zaigraju.

Dalas je na svom terenu savladao Vašington rezultatom 125:124, uz neverovatnu partiju Luke Dončića.

Slovenački reprezentativac imao je strašan tripl-dabl sa 31 poenom, 12 skokova i čak 20 asistencija (rekord karijere) i bio najzaslužniji za trijumf "teladi".

U Teksasu su viđena dva preokreta - prvo je Dalas ispustio dvocifrenu prednost, a onda uspeo da još jednom preokrene i u završnici meča stigne do trijumfa.

Utakmica u kojoj nastupa Rasel Vestbruk nije mogla da prođe bez njegovog pečata, pa je Brodi bio najefikasniji pojedinac sa 42 poena, 10 uhvaćenih lopti i devet uspešnih dodavanja.

Dalas je ostao šesti na Zapadu sa 36 pobeda i 27 poraza, koliko imaju i petoplasirani Lejkersi, dok su Vizardsi deseti na Istoku sa skorom 29-35.

Oklahoma je igrala bez Alekseja Pokuševskog i doživela pravi debakl od Indijana Pejsersa, pošto je poražena rezultatom 152:95.

Tander je, koliko god zvuči neverovatno, mogao i gore da prođe, pošto je u prve tri četvrtine primio čak 126 poena i, da Pejsersi nisu prikočili, katastrova bi imala i veće razmere.

Dominantan je bio Domantas Sabonis koji je takođe upisao tripl-dabl sa 26 poena, 19 skokova i 14 asistencija.

Baš kao Marjanović, ni Nemanja Bjelica ponovo nije dobio šansu u Majamiju, koji je sa 127:107 savladao Klivlend i nastavio borbu za plej-of.

Pobede su još ostvarili Šarlot hornetsi, Golden Stejt voriorsi, Nju Orleans pelikansi, Orlando medžik, Juta džez...

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво