Читај ми!

Zenit izborio majstoricu protiv Barselone, i Bajern protiv Milana

Košarkaši Zenita su u četvrtom meču plej-ofa Evrolige pobedili Barselonu rezultatom 74:61 i izjednačili rezultat u seriji na 2:2. Isto je pošlo za rukom i igračima Bajerna koji su savladali Olimpiju iz milana sa 85:82 i takođe izjednačili na 2:2 u seriji.

Meč koji će odlučiti putnika u polufinale Evrolige biće na programu 4. maja, a biće odigran u Barseloni.

Pobednik ovog duela igraće sa boljim iz okršaja Anadalu Efesa i Real Madrida, gdeje takođe 2:2.

Ruski tim je bio jako dobar protiv tima koji je bio najbolji u ligaškom delu takmičenja. Barselona je samo jednom u poslednje tri četvrtine imala zaostatak koji je bio jednocifren.

Kevin Pengos je bio posebno inspirisan protiv nekadašnjih saigrača. Predvođeni njime, igrači Zenita su na prelazu iz treće u četvrtu četvrtinu imali prednost i od 22 poena.

Poslednji odgovor ekipe Šarunasa Jasikevičijusa upravo je bila serija od 11:1 u poslednjoj deonici, ali dalje od 63:51 za protivnika to ih nije odvelo.

Pengos je meč završio sa 22 poena. Pojtres je dodao 12. Nik Kaletes je bio najefikasniji u katalonskom timu sa 19 poena.

Bajern je uspeo da se domogne majstorice u duelu sa Olimpijim iz Milana, slavili su u Minhenu rezultatom 85:82 i tako obezbedili peti meč.

Domaćine su do trijumfa predvodili Boldvin sa 18 poena i Cipser sa 16, dok su Lučić i Džonson dodali po 12. U poraženom timu najefikasniji je je bio Delanej sa 28 poena, Šilds je postigao 17, a Ledej i Panter po 10.

Majstorice se igraju u utorak 4. maja. 

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво