Читај ми!

Milvoki osetio kakvog je igrača ispustio – maestralni Bogdanović ubacio 32 poena

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nastavio je sa blistavim partijama u finišu regularnog dela sezone u NBA ligi i ponovo bio najzaslužniji za trijumf Atlante. Hoksi su savladali Milvoki 111:104 u utakmici u kojoj je Bogdanović ponovo bio najefikasniji.

Bogdan je dominirao i sjajnom šuterskom predstavom zatrpao koš ekipe u kojoj je malo nedostajalo da završi tokom prelaznog roka.

Nekadašnji košarkaš Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta je na parketu proveo skoro 37 minuta i za to vreme postigao 32 poena, uhvatio jednu i imao po tri asistencije i ukradene lopte.

Srpski bek je imao preko 50% uspešnosti iz igre (12/21), a pogodio je šest trojki iz 11 pokušaja.

Na maestralan način je još jednom odmenio povređenog Trea Janga i potvrdio da bi mogao da bude nosilac igre i kada se plejmejker oporavi od povrede, a rivalu pokazao bez kakvog je igrača ostao.

Podsetimo, u novembru je bio nadomak prelaska u redove Baksa, ali su Milvoki i Sakramento napravili veliku grešku jer su pregovarali sa igračem pre početka "trejd dedlajna", što je zabranjeno.

Čak 12 je postigao u poslednjoj četvrtini u kojoj  je Atlanta ubacila 41 poen i napravila preokret, pošto je rival imao solidnu prednost.

Bogdanu je najviše pomogao Erter sa 20 poena, odnosno Kolins koji je dodao koš manje.

Na drugoj strani, očekivano je najbolji bio Janis Adetokumbo, koji je meč završio sa 31 poenom (11/17 iz igre) i 14 skokova, Kris Midlton je dodao 23, dok je Džru Holidej upisao dabl-dabl (19 poena i 11 asistencija).

"Jastrebovi" su u odličnoj formi i trenutno su četvrti na tabeli Istočne konferencije sa 34 pobede i 27 poraza, dok je Milvoki odmah iznad sa skorom 37-23.

Pobede su još ostvarili Vašington vizardsi, Indijana pejsersi i Golden Stejt voriorsi.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво