Читај ми!

Radonjić: Da odigramo dobar meč u oba pravca

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će duel sa Cedevitom Olimpijom biti težak. Crveno-beli u nedelju od 17 sati igraju u Ljubljani protiv domaće ekipe u zaostalom meču 24. kola regionalne ABA lige.

Biće to drugi susret dva tima u toku ove sedmice, pošto su u sredu u Beogradu igrali zaostali meč 11. runde, kada je posle dramatične završnice pobedu upisala Zvezda 82:81.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Za razliku od prvog meča, crveno-belih će biti jači za Lendrija Nnoka koji se vraća u sastav jer nije bio registrovan za prvi meč.

"Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u četiri dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of", rekao je prvotimac Dejan Davidovac.

Posle meča u "Stožicama" ekipa Crvene zvezde već u nedelju uveče ide u Novo Mesto, gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke u dvorani "Leon Štukelj".

Golemac pred Zvezdu: Nova izazovna utakmica

Trener Cedevite Olimpije Jurica Golemac rekao je da njegov tim moram da odigra na visokom nivou ako želi da pobedi Crvenu zvezdu.

"Pred nama je nova izazovna utakmica. Crvena zvezda će u nedelju biti jača nego što je bila u sredu, jer se Lendri Noko vraća u tim. Moramo da iskoristimo utakmicu u Beogradu i da ispravimo greške. Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, ali istovremeno moramo da budemo bolji u skok igri, da igramo fizički i da trčimo što je više moguće", rekao je Golemac.

"Ako želite da pobedite Zvezdu, morate da igrate na najvišem mogućem nivou i da budete koncentrisani svih 40 minuta meča. Potrudićemo se da zabeležimo novu pobedu u Stožicama."

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво