Bogdan gledao obračun Janga i Lavina, Atlanta savladala Čikago

Košarkaši Atlanta hoksa pobedili su Čikago rezultatom 120:108, u utakmici koju je obeležio okršaj Trea Janga i Zeka Lavina. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović igrao je za Hokse i pomogao Jangu da donese trijumf svojoj ekipi.

Atlanta je u trećoj četvrtini nadoknadila minus od 12 poena sa poluvremena, a onda u poslednjoj deonici došla do trijumfa.

Jang i Lavin su se takmičili tokom čitavog susreta, individualno je uspešniji bio igrač Bulsa, ali se na kraju radovao plejmejker domaćina.

Jang je meč završio sa 42 poena (15/25 iz igre, 1/6 trojke), uz osam skokova i devet asistencija, dok je najveću pomoć imao u Klintu Kapeli, koji je kompletirao novi dabl-dabl (22 poena i 10 uhvaćenih lopti).

Bogdanović je na terenu proveo 34 minuta i za to vreme imao 10 poena (5/10 iz igre, 0/4 za tri), uz četiri skoka, dva uspešna dodavanja i jednu blokadu.

Spomenuti Lavin je na drugoj strani dominirao sa čak 50 poena (18/31 iz igre, 7/12 trojke), ali je jedinu pomoć imao u Nikoli Vučeviću, koji je dodao 26 poena i uhvatio 10 lopti.

Atlanta je zadržala peto mesto na Istoku sa 28 pobeda i 25 poraza, dok je Čikago 10. i ima skor 22-29.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво