Jokić za RTS:Malo su nas namučili ali najvažnije da smo pobedili

Nikola Jokić je nastavio seriju odličnih igara predvodeći tim Denvera i u pobedi nad gostujućom ekipom San Antonija sa 106:96. Srpski centar je u izjavi za RTS ukratko analizirao utakmicu i ponovo istakao da je za pobedu važna i dobra timska igra.

Jokić je za nešto više od 30 minuta igre postigao 25 poena uz deset asistencija i devet uhvaćenih lopti i nedostajao je samo jedan skok pa da ostvari novi trostruki dvocifren učinak na sedmoj uzastopnoj pobedi Denvera.

"Stvarno odlična partija. Igrali smo timski, baš super. Posebno od druge četvrtine, treća četvrtina je bila malo sporija za nas, zaustavili smo neke najbolje njihove igrače. Imali smo više skokova od njih i više asistencija. Malo su nas namučili ali je to tim koji je koristio svaku našu grešku u napadu da ukradu loptu. Brojke su velike, ali najvažnije da smo ih pobedili.", rekao je Jokić.

Nagetsi u petak uveče igraju sa San Antoniom, u nedelju im dolazi ekipa Boston seltiksa, a u ponedeljak putuju u San Francisko gde igraju protiv Golden stejt voriorsa.
 

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво