Čitaj mi!

Radonjić: Da odigramo dobar meč protiv Albe

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje da njegova ekipa odigra dobar meč protiv Albe u poslednjem susretu u ovogodišnjem izdanju Evrolige.

Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se u petak od 20 sati u Berlinu.

"Ostala nam je ta jedna utakmica u Evroligi i Albi i nama. Prilika da se odigra jedan dobar meč, znamo i njihove kvalitete i kako igraju. Zato na prvom mestu moramo da odigramo sa dobrom koncentracijom, da trčim dobro i da nivo odbrane bude dobar da možemo da budemo konkurentni, da pariramo ekipi Albe i njihovom stilu igre i zato će nam biti potrebna i dobra energija kako bi odigrali dobru utakmicu u Berlinu", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Radonjić za ovaj meč na raspolaganju ima gotovo sve igrače, u tim se vraća Kori Volden, dok će i na ovom meču odsutan biti Duop Rit.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić očekuje dobar meč.

"Imaju izgrađen sistem, imaju mnogo izlaza iz akcija. Igraju mnogo u tranziciji, takva su ekipa. Tako igraju već dugo, znaju da iskoriste svoje prilike. Moramo da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta, igraju sa mnogo slobode, sa mnogo trčanja i šuteva iz svih pozicija na koje su navikli i koje uzimaju sele sezone. To moramo da iskontrolišemo", rekao je Dobrić.