Budućnost bolja od Mege u Podgorici, pobeda Igokee

Košarkaši podgoričke Budućnosti savladali su na svom terenu ekipu Mege sa 92:79, čime su nastavili borbu za osvajanje liderske pozicije na kraju ligaškog dela ABA lige. Igokea savladala Cibonu sa 88:80.

Nikola Ivanović je sa 20 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, a njega je pratio Melvin Edžim sa 15 poena. Bolji od ostalih u poraženom sastavu bio je Filip Petrušev sa 28 poena i deset uhvaćenih lopti.

Mega je mnogo bolje otvorila meč, polovinom prve deonice imala je i 11 poena prednosti (21:10), ali je do kraja četvrtine Suad Šehović pokrenuo svoj tim, pogodivši dve trojke u nizu. Na odmor se otišlo sa prednošću gostiju od 27:22.

Velika borba u drugoj četvrtini ipak je na kraju pripala ekipi Dejana Milojevića, koja je na pauzi imala prednost od 47:43.

Momentum u korist Budućnosti potom je samo rastao. Do kraja, Mega nije uspela značajnije da zapreti domaćinu.

Košarkaši Igokee savladali su Cibonu sa 88:80 i sa 19 trijumfa u sezoni drže prvu poziciju na tabeli.  Cibona je na 12. mestu sa sedam pobeda.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je  Josilo sa 15 poena, Grej je dodao 13, a Klemons 12. U poraženom timu Planinić je ubacio 15 poena, Radovčić 13, a Gnjidić 11. 

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара