Čitaj mi!

Marinović: Borac zaslužuje da izbegne igru u baražu

Trener košarkaša Borca Marko Marinović izajvio je da je njegov tim spreman za izazov u meču protiv Zadra u ABA ligi. Čačani su u subotu od 12 sati domaćini timu Zadra u dvorani kraj Morave u utakmici 24. kola regionalne lige.

Borac u meč ulazi posle dobre utakmice i vrlo bitne pobede nad FMP-om našta se osvrnuo i trener Marko Marinović jer im i to može biti dodatna motivacija u duelu u subotu.

"Važna pobeda za nas. Kao što sam već rekao, svaki trijumf u jadranskoj ligi je veliki kao kuća. Uspeli smo da slavimo sa sedam razlike za eventualni međusobni skor, ako dođe do toga", relao je Marinović za klupski sajt.

Uprkos vrlo zgusnutom rasporedu strateg borca očekuje da će njegov tim izdržati tempo i biti spreman za novi izazov.

"Raspored je takav kakav jeste, ne možemo da utičemo na njega. Sada se utakmice smenjuju kao na traci. Ali nemamo pravo na izgovor, moramo se boriti do samog kraja. Nedavno smo izgubili meč u Zadru. Iako smo igrali očajno u pojedinim momentima, bili smo u situaciji da pobedimo. Bilo kako bilo, taj meč moramo zaboraviti, a okrenuti novi list. Spremi smo za naredni izazov. Sigurno je da nećemo dozvoliti da se Zadar oseća komforno na parketu, jer Borac zaslužuje da izbegne 13. mesto i igru u baražu.", zaključio je Marinović.

Borac trenutno ima 7 pobeda sa 16 poraza i na osmom je mestu na tabeli ABA lige, dok je Zadar 10. sa učinkom 7-15.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">