Читај ми!

Denver savladao Kliperse, Jokić postigao 14 poena

Denver Nagetsi nastavili sjajan niz rezultata trijumfom nad ekipom iz Kalifornije (101:94). Nemanja Bjelica postigao osam poena u trijumfu Majamija nad Golden Stejtom.

Niz pobeda Denvera, nakon što je prethodno pobeđen lider Istoka, ekipa Filadelfije, sada je na četiri utakmice.

Los Anđeles Klipersi, na drugoj strani, sada su vezali još jedan poraz, nakon onog, relativno neočekivanog, od Orlando Medžika.

Nikola Jokić je za nešto manje od 36 minuta na parketu postigao 14 poena, a pritom je imao i po sedam skokova i asistencija.

Iako je imao nešto tiše veče za svoje standarde, Jokić je ponovo bio neko ko je "pogurao" svoj tim u manje-više presudnom momentu. Na 5:20 do kraja susreta postigao je trojku kojom se njegov tim odlepio na 89:83. Tek nedavno, Klipersi su prišli na 84:83 i delovali su kao tim na čijoj strani je momentum. 

Najefikasniji kod Nagetsa bio je Džamal Mari sa 23 poena, a iza njega je bio Majkl Porter Džunior sa 20 poena.

Ineresantno, i preostala dva startera ekipe iz Kolorada su postigla dvocifren broj poena – Vil Barton je stao na 19, dok je 14 poena postigao Aron Gordon. 

Na drugoj strani, u ekipi Klipersa, bolji od ostalih bio je Kavaj Lenard sa 24 poena, uz koje je imao i 12 uhvaćenih lopti.

Majami je savladao Golden Stejt rezultatom 116:109. Nemanja Bjelica je za 17 minuta na parketu postigao osam poena, a imao je pride i dva skoka i jednu ukradenu loptu. 

U ostalim mečevima odigranim u četvrtak Detroit je savladao Vašington sa 120:91, Filadelfija je bila bolja od Klivlenda rezultatom 114:94, Bruklin je savladao Šarlot sa 111:89, dok je Orlando trijumfovao protiv Nju Orleansa sa 115:110.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво