Čitaj mi!

Jokić za RTS otkrio koliko mu znači povratak navijača na tribine

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić izneo je utiske za RTS posle poraza svog Denvera od Nju Orleansa. Nagetsi su u penal završnici poraženi 113:108 i nije im bio dovoljan ni novi tripl-dabl centra iz Sombora.

Jokić je duel završio sa 29 poena i po 10 skokova i asistencija, ali nije uspeo da povede "grumenje" do trijumfa.

"Nismo pokazali ono što smo pripremili u svlačionici, mislim da moramo da odradimo bolji posao da zaustavimo njihove prodore. Vodeći su u ligi po broju poena iz reketa i skokovima u napadu. Znali smo sve to, ali nismo uradili to što je trebalo da uradimo. Imali smo šanse da pobedimo utakmicu, nismo", počeo je Jokić razgovor sa našim Aleksandrom Žigićem.

"Idemo na put od četiri-pet dana malo da popravimo utisak."

Američke vlasti najavile su povratak publike na tribine i uskoro bismo u halama mogli da gledamo do 4.000 gledalaca.

"Sigurno da je mnogo bolje sa navijačima. Prvo mi je drago što će moja porodica moći da gleda utakmice, uvek je lepo kad te gleda neko tvoj. To mi možda i najviše znači – što će publika da dođe. Naravno, uvek je bolje da se igra pred navijačima, posebno kod kuće, oni daju neku dodatnu energiju. Ako da Bog, pomoći će nam."

Za kraj, osvrnuo se na sledećeg protivnika – Orlando medžik koji predvodi sjajni Nikola Vučević.

"Vučević igra sjajno, Orlando je sjajno počeo sezonu i mislim da su imali 4-0 ili 5-0. Onda su nanizali dosta poraza. Mislim da se i oni traže, mlada su ekipa, povredio im se Fulc. To je tim koji se formira sa Vučevićem i Gordonom koji je postigao 40 i nešto poena pre neki dan. Biće veliki zadatak za nas", zaključio je Jokić za RTS.