Čitaj mi!

Radonjić: Zbog Partizana odmah da zaboravimo pobedu nad Himkijem

Prvo poluvreme nije bilo tako dobro, posebno prvih deset minuta, ali je u drugom sve bilo drugačije. Postigli smo u te dve četvrtine čak 58 poena, uz sjajan procenat za tri poena, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede nad Himkijem u Evroligi od 92:81.

"Za nas je sad najvažnije da ovo zaboravimo i spremimo se za naredni meč (protiv Partizana u ABA ligi). Uradili smo ono što smo mogli. Videlo se da smo dobili na energiji ulaskom igrača sa malo većom svežinom. Imamo taj disbalans, ulazak jednog broja igrača postepeno u rad i čitav sistem nije lak. Treba ponoviti da ta pauza nije bila kratka i da pre te pauze koju smo imali sa koronom, imali smo i problema sa povredama igrača", izjavio je Radonjić, a preneo klupski sajt.

On je dodao da ekipa pokušava da se pronađe, kroz mali broj treninga i koristeći delove utakmica.

"Želja je da dođemo do podizanja određenih stvari koje su potrebne na kolektivnom planu. Raspored nam je izuzetno težak u smislu da imamo važne utakmice u ABA ligi, a svaka utakmica u Evroligi je na svoj način ogromna potrošnja. Trudićemo se da izvlačimo maksimum", dodao je trener crveno-belih.