Читај ми!

Dončić tripl-dablom rešio teksaški obračun

Ekipa Dalas mevsa savladala je na svom parketu ”komšije” iz San Antonija sa 115:104, uz novu sjajnu partiju Luke Dončića. Memfis neočekivano lako bolji od Vašingtona.

Učesnik Ol-star utakmice i prva zvezda tima iz Dalasa ”medžik Luka” ostvario je svoj 33. tripl-dabl u karijeri i bio čovek odluke u prvom meču posle pauze.

On je duel završio sa 22 poena, 12 skokova i 12 asistencija za 39 minuta, a odlično ga je pratio Kristaps Porzingis, koji je sa 28 poena i 14 uhvaćenih lopti odigrao verovatno najbolju utakmicu u sezoni.

Mevsi su meč dva tima iz Teksasa na svoju stranu prelomili u finišu serijom 17-4, a srpski centar Boban Marjanović nije dobio šansu od trenera Rika Karlajla. 

Kod Sparsa, čiji dres više neće nositi Lamarkus Oldridž (dogovor sa trenerom Popovičem i menadžmentom tima) najbolji Demar Derozan sa 30 poena i 11 uspešnih dodavanja.

Sparsi su sada na skoru 18-15, dok je Dalas za nijansu slabiji sa 19-16.

U drugom meču večeri Memfis grizlisi su neočekivano lako i ubedljivo bili bolji od Vašington vizardsa rezultatom 127:112.

Ubedljivo najbolji igrač susreta bio je litvanski centar Jonas Valančijunas, koji je uz 29 poena imao čak 20 skokova, a odlično su ga pratili Dža Morent sa 21 i Dezmond Bejn sa 20 poena.

Kod gostiju iz prestonice najbolji strelac lige Bredli Bil ”skroman” sa 21 poenom (uz loš šut iz igre 6/22), Rasel Vestbruk je ubacio jedan manje, dok je Deni Avdija utakmicu završio sa 13 koševa i šest uhvaćenih lopti. 

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво