Čitaj mi!

Partizan u meču odluke sa Metropolitanom u Evrokupu

Košarkaši Partizana sastaju se sa timom Metropolitana u poslednjem kolu Top 16 faze Evrokupa grupe F. Uakmica u Ljubljani počinje u 20.30, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Meč je prvobitno trebalo da se igra u Beogradu ali je francuski tim tražio da lokacija bude promenjena zbog pravila po kojima tim mora u karantin posle putovanja van Evropske unije, pa je odlučeno da Partizan ugosti Metropolitan u dvorani „Stožice" u Ljubljani.

Crno-beli ulaze u duel sa francuskim rivalom pod pritiskom da moraju pobediti sa što većom koš razlikom kako bi se eventualno izborili za nastavak takmičenja jer će na to uticati i rezultat meča Trenta i Lokomotive direktnih suparnika u grupi.

Tim će posle treće promene u stručnom štabu u ovoj sezoni, predvoditi Aleksandar Matović, jedan od dosadašnjih pomoćnika Saše Filipovskog koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Utakmica Partizana i Metropolitana u Ljubljani počinje u 20.30, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.