Читај ми!

Radonjić: Odlučila dobra igra u drugom poluvremenu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić posle pobede nad timom Splita izrazio je zadovoljstvo zbig dobre igre crveno-belih i istakao da je presudila odlična igra u drugom poluvremenu. Čvrstom odbranom košarkaši Crvene zvezde naterali su rivala na čak 21 izgubljenu loptu.

Uprkos teškoj kadrovskoj situaciji u kojoj se tim nalazi i napornom ritmu takmičenja, crveno-beli su kao gosti savladali ekipu Splita sa 71:60 u utakmici 20. kola ABA lige.

"Očekivano težak meč posle perioda koji je bio kakav je bio, sa puno dešavanja i opterećujućih stvari, sa rasporedom koji je bio izuzetno težak. Imali smo dve nedelje dupli program u Evroligi i sigurno da u takvoj situaciji nije uvek lako igrati", rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde su do 14. pobede u ABA ligi došli tokom drugog poluvremena a njihov trener nije bio zadovoljan igrom tokom prvog dela meča iako su ga završili sa jednim košem prednosti.

"U prvom delu smo odigrali ne baš onako kako smo hteli što se tiče faze napada. Bilo je grešaka u odbrani, problema sa skokom, ali imali smo priliku da kroz bolji napad steknemo i veću prednost. Promašivali smo dosta dobrih šuteva... U nastavku smo nastavili sa odbranom, odigrali smo je sa dobrom energijom u ovoj situaciji, naterali smo Split na 21 izgubljenu loptu, uspeli smo da bolji napad valorizujemo i da dođemo do vrlo važne pobede", istakao je Zvezdin strateg, koji je i pohvalio domaćine.

Crveno-beli sledeću utakmicu igraju u četvrtak u Evroligi, od 20.45 protiv Himkija u Beogradu, a u očekuju ih i zaostale utakmice u ABA ligi sa Krkom, Cibonom i Olimpija Cedevitim kojima će takođe biti domaćini

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво