Читај ми!

Nastavlja se crni niz Zvezde, Olimpijakos slavio u Pireju

Olimpijakos savladao Crvenu zvezdu rezultatom 94:79 u meču 26. kola Evrolige.

Crveno-beli su vezali i osmi poraz u Evroligi i nisu uspeli da prekinu crnu seriju. Olimpijakos je bio bolji, Zvezda je pokušavala da uhvati priključak, sredinom trećeg perioda i da povede. Potom je mnogo promašivala, što protivnik koristi i dolazi do, na kraju, ubedljivog trijumfa.

Olimpijakos je bolje ušao u meč i konstantno održavao prednost. Crveno-beli su nakon sporijeg starta u drugoj četvrtini uspevali da pariraju protivniku. Simonović je pogodio dve trojke i održavao Zvezdin priključak. Tako da je prednost protivnika na poluvremenu bila - 53:48.

Zvezda je mnogo odlučnija bila u nastavku, polako se topila prednost protivnika, Simonović je nastavio da sa distance i crveno-beli su sredinom perioda poveli sa 59:58.

Do kraja perioda prava rezultatska klackalica, ekipe su se smenjivale u vođstvu da bi tek u finišu domaćin ponovo uspeo da se odlepi i povede sa 75:67.

Veliki broj promašaja naše ekipe na startu poslednjeg perioda, domaćin je to iskoristio i povećao prednost, posle četiri minute ona je bila dvocifrena - 82:72.

Zvezda je ponovo uspela da priđe na minus pet, međutim domaćin se ekspresno vratio i u poslednja dva minuta ušao pri rezultatu 89:79. Do kraja meča domaćin je uspeo da poveća prednost- 94:79.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Mekkisik sa 20 poena, Vezenkov je dodao 17, a Slukas 14. u timu Zvezde Simonović je imao učinak od 19 poena, od čega pet trojki, Dobrić je dodao 11, a dvocifreni učinak imao je još i Lojd sa 10 poena.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво