Читај ми!

Zvezda protiv Bajerna za prekid crne serije

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Bajerna meč 27. Kola Evrolige. Susret počinje u 20.45. Tok meča pratite na našem portalu.

Crveno-beli protiv Bavaraca žele da prekinu seriju od šest vezanih poraza u Evroligi. Ekipa Dejana Radonjića još uvek ima kadrovskih problema, tako da je pred njima težak zadatak.

U prvom duelu ove dve ekipe koji je odigran u Minhenu, Bajern je slavio pobedu rezultatom 74:59. Tako da Zvezda ima motiv više, da se revanšira protivniku na svom terenu.

Radonjić nije mogao tokom celog februara da računa na veliki broj igrača na treninzima i utakmicama, situacija se postepeno popravlja, a u trenažni proces polako se vraćaju igrači koji su u prethodnom periodu bili zaraženi koronavirusom.

"Nije novost sve ovo što nam se dešava, ali najveći problem je - što dugo traje. To jako dugo traje i još nije kraj. Stvarno smo uspevali da pronalazimo rešenja i da budemo konkurentni da igramo dobro. Nadam se da ćemo da budemo i dalje konkurentni i da sačekamo da vidimo kako se razvija situacija. Čeka nas utakmica sa Bajernom - odličan protivnik koji igra dobro" , rekao je Radonjić.

On je dodao da situacija oko igrača koji su praktično propustili sve utakmice u februaru nije još uvek najjasnija i da će se odluke donositi iz dana u dan.

Duel iumeđu Crvene zvezde i Bajerna igra se u hali "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 20.45. Tok meča pratite na našem portalu.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво