Читај ми!

Oslabljena Zvezda ili Mega u naletu - ko će do ”Žućkove levice”

Košarkaši Crvene zvezde i Mege večeras od 21 čas odlučuju u Novom Sadu o pobedniku Kupa ”Radivoj Korać” za 2021. godinu. Desektkovani crveno-beli posle drame u derbiju prošli u finale, do kojeg je Mega pak stigla rutinskom pobedom nad domaćom Vojvodinom.

Mnogo problema imala je ekipa Dejana Radonjića pred put, a puno energije desetkovani sastav potrošio je u polufinalu, koje je protiv ”večitog rivala” i branioca trofeja odlučeno u poslednjim sekundama i nakon velike drame.

Na kraju, 74:73 za Crvenu zvezdu, koja će možda i neočekivano s obzirom na okolnosti imati šansu da se bori za prvi trofej u sezoni.

Taj zadatak uopšte neće biti lak, pošto će na drugoj strani biti sjajna i veoma talentovana ekipa Mege, koja je u dobroj formi i koja ima veliki motiv da ponovi uspeh iz 2016. godine, kada je u Nišu preko Partizana osvojen prvi trofej u klupskoj istoriji upravo u Kupu ”Radivoj Korać”.

Dve mlade zvezde i budući NBA igrači, Filip Petrušev i Marko Simonović svakako će biti najveće uzdanice tima Vlade Jovanovića, koji će nasuprot sebe imati na papiru jačeg protivnika, sa kojim baš i ne ume da igra u poslednjih nekoliko godina.

Biće to jubilarni, 50. duel dva tima. U prethodnih 49 odnos pobeda je ubedljivo na strani velikana sa Malog Kalemegdana: 45-4!

Poslednji put klub koji je u vlasništvu poznatog menadžera Miodraga Ražnatovića slavio je pre nešto manje od tri godine, a prethodnih deset mečeva zaredom u svoju korist rešili su crveno-beli.

Duel u velikoj hali ”Spensa” počinje u 21.00, uz tekstualni komentar na našem portalu.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво