Читај ми!

Luka Jokić ili Luka Dončić – svejedno je, lepota je gledati obojicu

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić bio je zadovoljan posle pobede svog Denvera nad Dalasom, a raspoloženje mu je dodatno popravio naš novinar Aleksandar Žigić.

Žigić je na početku sada već tradicionalnog razgovora sa Jokićem napravio lapsus i Luku Dončića, prvu zvezdu Meveriksa, slučajno nazvao "Luka Jokić".

"Luke Dončića, ne Jokića. Ja sam Jokić", šaljivo je kroz smeh odgovorio srpski as.

Dvojica igrača obeležila su duel u "Amerikan erlajns centru" – Nikola je nastavio dabl-dabl sezonu, dok je Dončić upisao 31. tripl-dabl u karijeri.

"Luka, mislim da je fantastičan. Prepoznavanje igre i agresivnost... Zna da iznudi faul, bolje šutira trojke nego na početku sezone. Kako upošljava saigrače, mislim da je jedinstven i, kada god misliš da će nešto da uradi, on te svaki put iznenadi. Lepota je gledati ga, a i igrati protiv njega – može dosta da se nauči od Dončića", pohvalio je Jokić sjajnog Slovenca.

Osvrnuo se momak iz Sombora i na nagradu za najboljeg igrača sedmice u Zapadnoj konferenciji, koju je dobio sedmi put u karijeri.

"Što se tiče nagrade za najboljeg igrača nedelje, to su samo tri-četiri utakmice i mislim da svako ko igra toliko minuta, ima šansu da to uradi. Ne mislim da je to neko veliko dostignuće."

Kratko se osvrnuo i na sam meč u Teksasu.

"Najvažnije je što smo pobedili. Utakmica je bila onako, gore-dole: vodili smo, pa su izjednačili, pa izbacili Džamala (Marija). Došli smo do neke prednosti i pobedili završnici. Najbolje je kada se pobedi", zaključio je Jokić.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво