Читај ми!

Toronto iščupao trijumf u Indijanapolisu

Košarkaši Toronto reptorsa pobedili su kao gosti Indijanu, rezultatom 107:102. Reptorsi su posle veoma lošeg perioda ušli u dobru formu i u Indijanapolisu ostvarili petu pobedu u poslednjih šest utakmica.

Šampioni iz 2019. godine dvocufrenu prednost stekli su u drugoj četvrtini koju su dobili sa 34:23 i činilo se tada da će lako upisati pobedu.

Međutim, Indijana se u više navrata vraćala, stigla u trećem kvartalu i minus od 15 poena, pa se ušlo u neizvesnu završnicu.

Franšiza iz Kanade je nekako sačuvala smirenost, nije dozvolila da "momentum" pređe na drugu stranu i na kraju nekako iščupala trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Anunobi sa 30 poena, osam skokova i čak pet ukradenih lopti, dok su ga najbolje pratili Vanvlit sa 21 poenom, odnosno Norman Pauel sa 20.

Na drugoj strani, Pejserse je predvodio Majls Tarner sa 25 poena, Džastin Holidej je upisao dabl-dabl (16 poena i 10 skokova), baš kao i Domantas Sabonis, koji je uz 10 poena uhvatio čak 19 lopti.

Toronto je skočio na devetu poziciju na Istoku sa devet sedam pobeda i devet poraza, dok je Indijana pet mesta više sa skorom 9-7.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије