Читај ми!

Novih 11 zaraženih igrača u NBA ligi

Testiranje igrača iz najjače košarkaške lige sveta koje je obavljeno u periodu od 13. do 20. januara pokazalo je 11 pozitivnih na koronavirus od ukupno 502 testirana.

To je na svom sajtu objavila NBA liga, potvrđujući 11 novih slučaja zaraze kovidom 19, a sve u jeku sve češćeg otkazivanja mečeva u prvom delu nove sezone.

Kako se navodi u saopštenju bez navođenja imena, svako sa potvrđenim pozitivnim testom ili ukoliko je utvrđeno da je bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom, izolovan je ili je upućen u karantin do daljeg.

Sve to je u skladu sa pravilima koje su uspostavili NBA i Asocijacija , uz poštovanje smernica Centra za prevenciju i kontrolu bolesti (CDC).

Pored toga, NBA je i dodatno pooštrila svoje bezbednosne protokole na samom terenu, te više igračima nije dozvoljeno rukovanje ili bliska komunikacija sa rivalima, a maske su obavezne kod svih aktera u svakom trenutku, izuzimajući igrače tokom igre.

Svega šest timova trenutno u ligi otvorene dvorane, ali sa znatno smanjenim kapacitetima i strogim pravilima za kupovinu karata i ulazak na tribine. 

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво