Читај ми!

Filipovski: Pogubili smo se i nismo igrali našu košarku

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski nije bio zadovoljan igrom svog tima u porazu od Metropolitansa. Crno-beli izgubili su sinoć od francuskog tima 79:62 u Parizu u 2.kolu Top 16 faze Evrokupa.

Trener Partizana je analizirao igru suparnika i naglasio da je glavni razlog poraza to što njegov tim nije uspeo da zaustavi vrlo agresivni napad Francuza.

"Imali smo problema sa njihovom odbranom i agresivnošću. Nismo bili disciplinovani u napadu, tako da je nivo naše igre opao usled njihove agresivnosti. Nakon toga smo se malo pogubili i nismo igrali našu košarku. Ta agresivnost je glavni razlog zbog kojeg nismo bili na našem nivou", rekao je Filipovski na konferenciji za novinare posle meča.

"Sa druge strane, promašili smo nekoliko polaganja, a u odbrani smo dozvolili mnogo lakih poena posle igre jedan na jedan. Nismo dobro branili te prodore", rekao je Filipovski.

Centar Partizana Vil Mozli istakao je da ekipa u narednim mečevima mora da ispravi greške koje je pravila u Parizu.

"Znao sam da će biti teška utakmica i da moramo da izađemo i odigramo jako. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, vidimo gde smo grešili i moramo da ispravimo greške u narednim utakmicama. Promašili smo neke šuteve, nakon kojih smo počeli da forsiramo i uzimamo teške šuteve. Sledeći put ćemo biti koncentrisaniji", rekao je Mozli.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво