Читај ми!

Prvi poraz Partizana u top 16, crno-beli deklasirani u Parizu

Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz u top 16 fazi Evrokupa, pošto su u pregrađu Pariza poraženi od Metropolitana. Partizan je u drugom kolu odigrao veoma loše i izgubio rezultatom 79:62.

Crno-beli su tako posle uvodnog trijumfa nad Trentom doživeli prvi poraz i nalaze se na drugoj poziciji grupe iza Parižana, koji imaju maksimalan učinak.

Duel u hali "Marsel Serdan" počeo je veoma loše za ekipu Saša Filipovskog koji su imali velikih problema u organizaciji napada.

Metropolitan Levaloa je bio u vođstvu od samog početka, a kada je sredinom prve deonice na parket zakoračio Miralem Halilović, kola su za Partizan krenula nizbrdo. Reprezentativac BiH je brzo nanizao devet poena i domaćin se odlepio, čak došao i do dvocifrene prednosti.

Klub iz Humske je tek u drugoj polovini druge četvrtine uspeo da dođe do kakvog-takvog ritma, spustio zaostatak na pet poena i tada je Kodi Miler-Mekintajer promašio trojku da se tim spusti na jedan posed.

Ekipa koju vodi Juri Zdovc je to iskoristila i na petnaestominutnu pauzu otišla sa +8.

Iako se činilo da će srpski predstavnik pojačati u nastavku, dogodilo se potpuno suprotno – sredinom treće deonice domaćin je napravio seriju 9:0 i lagano se opet odlepio, a onda došao i do maksimalnih 19 poena viška.

Tada su i prelomili duel i potom ga rutinski priveli kraju.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je David Mišino sa 16 poena, spomenuti Halilović dodao je 15, dva više od Maksima Rosa, koji je imao i osam skokova.

U siromašnoj predstavni Partizana više od ostalih su se istakli Zagorac i Miler-Mekintajer sa po 14 poena, a Vil Mozli je ubacio jedan manje.

Crno-beli u sledećem kolu, za osam dana, gostuju kod ekipe Lokomotive u Kubanju.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво