Читај ми!

Radonjić: Čeka nas težak meč u Valensiji

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegov tim imati težak zadatak u meču protiv Valensije. Ekipa crveno-belih doputovala je u Valensiju gde ih u petak uvečeod 21 čas očekuje meč 20. kola Evrolige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić istakao je da ih očekuje duel sa veoma jakim suparnikom koji ima velike ambicije a u prelaznom roku je znatno pojačao svoje redove.

"Očekuje nas izuzetno težak meč protiv ekipe koja je još letos u prelaznom roku pokazala da su im ambicije izuzetno visoke i veće nego ranijih godina. Doveli su igrače koji ih čine timom koji može do vrlo visokih pozicija. Pokazali su sjajne igre u pojedinim mečevima. Imaju i dobar rezultat i plasman na tebli i čeka nas težak meč u Valensiji", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crvena zvezda je u Valensiju doputovala bez nekoliko prvotimaca jer su u Beogradu ostali rekovalescenti Marko Simonović, Džordan Lojd i Lendri Nnoko zbog administrativnih problema, kao i Boriša Simanić koji će raditi po posebnom programu do povratka ekipe.

"Naše je da pokušamo da odigramo dobro. Da budemo konkrentni i rasterećeni i da iz te rasterećenosti koja dolazi iz realnosti, ako bude šanse, pokušamo da je iskoristimo". zaključio je Radonjić.

Prvotimac Dejan Davidovac smatra da je Valensija tim koji se po njegovom mišljenju najviše pojačao između dve sezone.

"Ono što je mnogo važnije jeste da i svojom igrom i rezultatima pokazuju šta mogu. Doveli su Vilijamsa, Hermansona, Kalinića, koji igra sjajno i pravi ozbiljnu razliku ove sezone. Tipična španska ekipa koja igra vrlo brzo, šutira dosta trojki. Igra u tranziciji puno, i na dosta poseda. Pokušaćemo da iskoristimo i informacije Kina Koloma koji je igrao tamo sezonu i po, ali naše je da se podižemo iz utakmice u utakmicu. Nismo ni kompletni u Španiji, ali želimo da dođemo u priliku da napravimo dobar rezultat", rekao je Davidovac.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво