Saša Stefanović ponovo u FMP-u

Iskusni bek Saša Stefanović vratio se posle pet i po godina u tim košarkaškog kluba FMP.

"Presrećan sam što sam se vratio u FMP. Ovo je kruna moje karijere. Proradile su emocije i sećanja na divnu sezonu u koju sam sarađivao sa trenerom Vladom Đurovićem", rekao je u klupskom saopštenju Stefanović, koji se u Srbiju vratio iz iranskog Tozin Elektrika.

"Nosim najlepše uspomene iz Irana, bio sam najbolji igrač i strelac tima. Sada se nadam da ću biti od koristi mladoj ekipi FMP-a. Verujem da će rezultati biti mnogo bolji nego u prvom delu sezone", dodao je 34-godišnji Stefanović.

Zadovoljan je bio i trener pantera Vlade Đurović, koji je naveo da bi Stefanović u FMP-u trebalo da igra ulogu koju u Partizanu igra kapiten Petar Božić.

"Odlično poznajem Stefanovića. Iskusan je, borben, ima dobar šut... Ideja je da Saša bude naš Petar Božić. Pravi vođa na terenu. Koristiću ga na pozicijama beka šutera i pleja", rekao je Đurović.

"Od (Predraga) Samardžiskog i (Nemanja) Protića stariji je 11 godina, a od (Dejana) Muslija punih 16. Očekujem da će nam pomoći u neizvesnim utakmicama. Da smo ga imali u timu u dosadašnjem delu sezone sigurno bismo imali više pobeda", dodao je trener FMP-a.

Stefanović je bio član ekipe FMP-a osvojila Jadransku ligu i igrala polufinale tadašnjeg ULEB kupa. Nastupao je, između ostalih, i za Crvenu zvezdu, Slogu, Turk Telekom, Iraklis, Bilbao, Limož.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво