Читај ми!

Jokić za RTS: Fizički sam spreman, dobro sam iskoristio pauzu

Srpski košarkaš Nikola Jokić govorio je za RTS posle fantastične partije u pobedi Denvera nad Hjustonom (124:111). Momak iz Sombora je na parketu proveo 34 minuta i za to vreme postigao 19 poena, uz 12 skokova i 18 asistencija, što mu je rekord u dosadašnjoj NBA karijeri.

Jokić je u razgovoru sa našim Aleksandrom Žigićem istakao da je nekoliko faktora uticalo na dobar rezultat protiv "raketa".

"Dobro je ponovo pobediti, svakako bolje nego izgubiti. Igrali smo dobro, pogađali neke šuteve i imali 45% za tri poena, što je veoma dobro. Imali smo jako malo loših minuta", istakao je Jokić za RTS.

"Trčali smo dobro, njihovi najbolji igrači su teže davali koševe i na kraju smo lagano priveli kraju."

Srpski reprezentativac je oborio lični rekord po broju asistencija i učinio nešto što niko nije od Vilta Čemberlena, a u prve tri utakmice zabeležio je dva tripl-dabla.

"Osećam se stvarno dobro. Ima tu nekih malih povreda koje su stalno prisutne. Pokušavamo da ih sakrijemo ili da ih ublažimo. Iskoristio sam pauzu, trenirao sam dobro, tako da sam fizički spreman. Koliko ćemo da doguramo, videćemo", zaključio je Jokić.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије