Čitaj mi!

Obradović: Ovakve završnice umeju jako da pogode

Trener Crvene zvezde Saša Obradović čestitao je ekipi Albe na dramatičnoj pobedi i istakao da ovakav poraz oduzima samopouzdanje timu ali i da se moraju koncentrisati na naredne mečeve. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na svom parketu od ekipe Albe, nakon preokreta i produžetka sa 90:84 u meču 14. kola Evrolige.

Crveno-beli su ispustili 14 poena prednosti u četvrtoj četvrtini, a trener Saša Obradović je čestitao suparnicima i ukratko analizirao uzroke poraza.

''U najvećem delu utakmice igrali smo dobro, ali smo onda pali i otišli u produžetak. Ovakve završnice umeju jako da pogode, ali čestitamo Albi jer su zaslužili pobedu. Moramo da gledamo napred, ova utakmica je završena. Svaki poraz uzima malo samopouzdanja." rekao je Obradović.

Trener crveno-belih je istakao da je bilo mnogo oscilacija i da je odbrana podbacila u igri.

„U nekim momentima smo bez ikakvog razloga donosili pogrešne odluke, u jednom trenutku smo dobri, u sledećem kroz odbranu nismo pronašli dodatno samopouzdanje. Moramo da vidimo gde smo grešili, da vratimo ekipu psihički i fizički. Odbrana od blokada na Albine šuteve s distance bila je jako loša, slabo smo čitali situacije i davali lake šuteve i poene njihovim najboljim igračima'', zaključio je Obradović.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">