Читај ми!

Jokić za RTS: Očekujem timsku igru

Nikola Jokić se posle kraćeg odmora u njegovom Somboru pridružio timu Denvera i u trening kampu Nagetsa putem vido linka imao kraći susret sa medijima, što je dopisnik RTS-a Aleksandar Žugić iskoristio da sazna njegova očekivanja u narednoj sezoni.

Nikola Jokić je dao ogroman doprinos sve većem uspehu svog tima i doneo slavu Denveru ali i Srbiji koja se, zahvaljujući njemu, nebrojano puta pomenula u pozitivnom kontekstu kod miliona Amerikanaca ali i ljudi širom sveta od Kine do Australije.

Na internoj konferenciji za medije koja je trajala 14 minuta bilo je 60 novinara, ali su samo neki od njih dobili šansu da postave pitanje igraču od koga se očekuje da njegov tim povede do šampionske titule ove godine i govorio je o očekivanjima u narednoj sezoni.

"Malo nam je promenjena ekipa, otislo je par igrača, a doveli smo neke nove. Imamo par rukija tako da ćemo videti šta će iz svega toga biti. Ne znam stvarno. Odavno nismo imali trening pa nisam video kako rade individualno, tako da ne znam šta da očekujem. Ali uvek kažem očekujem da prihvate sistem da igramo timski mislim da neće biti nikakvih problema. Tako da videćemo.", rekao je Jokić.

Nikola Jokić je ove godine u plej ofu imao 24,4 poena po utakmici u proseku.

Nagetsi prvu utakmicu ove predsezone igraju 12. decembra kada putuju u San Francisko, posle toga dočekuju ekipu Portlanda, ljute protivnike iz Zapadne konferencije 16. i 18. decembra.

Redovna NBA sezona ove godine počinje 22. decembra.
 

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво