Čitaj mi!

Veliki trejd: Vol u Hjustonu, Vestbruk u Vašingtonu

Noćas se u NBA ligi dogodio veliki i značajan trejd Rokitsa i Vizardsa, u kojem je Rasel Vestbruk otišao u Vašington u zamenu za Džona Vola, koji karijeru nastavlja u Hjustonu.

Iako je bilo spekulacija da bi nakon potpisivanja slobodnog agenta Demarkusa Kazinsa Hjuston mogao da krene po Vola, nikakvi razgovori dva generalna menadžera nisu vođeni do sinoć.

A onda su Tomi Šepard iz Vašingtona i Rafael Stoun iz Hjustona stupili u kontakt i posle nekoliko sati pregovora došli do dogovora.

Tako Vestbruk ide i prestonicu, gde će ponovo sarađivati sa trenerom Skotom Bruksom (imali odličan odnos i zapažene rezultate u Oklahomi), dok će u suprotnom smeru krenuti Džon Vol uz jednog budućeg pika iz prve runde 2023. godine.

I Vola će u Hjustonu dočekati dobro poznato lice, pošto je sa već pomenutim Bugijem Kazinsom svojevremeno činio sjajni dinamični duo Univerziteta Kentaki.

Da li će posle silnih i ne baš lakih povreda obojice (podsetimo da Vol nije igrao od decembra 2018. godine zbog povrede Ahilove tetive) to ponovo biti to, videćemo kad sezona počne krajem decembra.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">