Čitaj mi!

Košarkaši Srbije u Espu protiv Finske

Košarkaši Srbije sastaju se sa Finskom u 4. kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo 2022. u Metro Areni u Espu. Utakmica počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.

Košarkaška reprezentacija Srbije je u subotu izgubila od Švajcarske sa 92:90 u dranatičnoj završnici, a Finska je poražena od Gruzije sa 96:88.

Finska i Srbija su se u okviru ovih kvalifikacija već sastajale tokom februarskog "prozora", kada je baš u Espu srpski tim odneo pobedu sa 80:58.

Posle dva poraza Srbija je druga u grupi E sa 4 boda koliko imaju i selekcije Švajcarske koja je na trećem i Finske na četvrtom mestu, dok je Gruzija na prvom mestu sa 6 bodova. 

Utakmica košarkaša Srbije e Finske u Metro Areni u Espu počinje u 18 časova uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.
 

div id="adoceanrsvdcfhklggd">