Читај ми!

Bogdan i definitivno u Atlanti!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović svoju NBA karijeru nastavlja u redovima Atlanta hoksa, sa kojima je prethodno dogovorio četvorogodišnju saradnju vrednu 72 miliona dolara, što je ponuda koju Sakramento nije hteo da izjednači i zadrži ga.

Tako će se Bogdanović preseliti u Istočnu konferenciju i zaigrati u timu koji predvodi Trej Jang, a koji ima ambicije da se plasira u plej-of.

Tako je Atlanta odličnu ”ofsezonu”, odnosno prelazni rok završila baš onako kako je želela, potpisavši odličnog srpskog šutera i to tako što Kingsi iz Sakramenta nisu želeli da aktiviraju svoju opciju i za istu sumu ga zadrže u Kaliforniji.

"Bogdan ima odličan osećaj za igru i očekujemo da će nam odlično pasati sa svojim ofanzivnim setom veština, iskustvom i čvrstinom", rekao je predsednik košarkaških operacija i generalni menadžer Hoksa Travis Šlenk.

"Nije tajna da je jedno od naših najvećih područja fokusa bilo dodavanje 'dubine' u šutu i kvalitetu. Sa Bogdanom kao delom naše nadolazeće grupe, osećamo da su to sada područja naše snage", dodao je.

Prethodno su Hoksi doveli i Danila Galinarija, Krisa Dana, Ražona Ronda i Solomona Hila.

Podsetimo, Bogdan je prvobitno trebalo da bude trejdovan kod Janisa u Milvoki, ali je taj posao propao zbog nedozvoljenih pregovora, zbog čega je i NBA liga pokrenula istragu koja i dalje traje.

Bogdanović je u do sada odigranih 209 utakmica u najjačoj ligi sveta prosečno imao učinak od 13,5 poena, 3,2 skoka i 3,5 asistencija.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво