Читај ми!

Zagorac: Zvezda dugo nije imala ovakav kvalitet

Košarkaš Partizana Rade Zagorac bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu od Crvene zvezde u 8.kolu ABA lige. Pohvalio je igru večitih rivala i istakao da je utakmica bila vrlo kvalitetna.

Crvena zvezda je nadigrala Partizan u hali sportova" Ranko Žeravica" sa 86:85 u samom finišu meča.

"Bila je ovo kvalitetna utakmica u svakom smislu te reči. Stiče se utisak da Zvezda nekoliko godina nije imala ovoliki individualni kvalitet, i to na svim pozicijama. Imaju po nekoliko odličnih igrača na svakoj poziciji i srpemni su da u svakom trenutku naprave prevagu i budu meč-vineri. Mi smo u malo rovitom izdanju prikazali dobru utakimicu jer smo ostali u našem sistemu i nismo odustajali i kada je Zvezda imala dvocifrenu razliku", izjavio je Zagorac za TV Partizan posle meča.

Partizan se nekoliko puta vraćao posle dvocifrenog zaostatka, a u finišu meča imao je i šut za pobedu.

"Ono na čemu trener Filipovski insistira je igranje u sistemu i to je naš razlog pobede ili poraza. To je vrlo pošteno. Drago nam je što smo se vratili iz velikog zaostatka i što smo bili odlučni u nezgodnim momentima. Mnogo će nam koristiti predstojeći period u kojem ćemo radom nadokađujemo situaciju koju trenutno imamo - četiri pobede i ovu utakmicu za koju lično mislim da smo odigrali dobro", rekao je krilni košarkaš Partizana i dodao:

"U finišu smo dozvolili šest lakih poena, što je bila prevelika kazna za ovakav tiputakmice. Preveliki luksuz je dozvoliti takve propuste", zaključio je Zagorac.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво