Читај ми!

Dramatična noć u Ligi šampiona, branilac titule pao u Belgiji

Košarkaši San Pablo Burgosa, aktuelni šampioni Lige šampiona, doživeli su neočekivani poraz u Belgiji od Ostendea rezultatom 99:98, u meču u kojem su srpski igrači imali zapažene uloge.

Bilo je to iznenađenje večeri i celog drugog kola, a uspeh Ostendea je još veći kada se uzme u obzir da su favorizovani gosti iz Španije na minut i po do kraja imali prednost od četiri poena.

Tada je usledila serija domaćeg tima od 5-0, a ključni koš, tačnije duga ”dvojka” za pobedu delo je srpskog internacionalca Dušana Đorđevića.

Osam poena na tom meču dodao je i talentovani srpski igrač na pozajmici iz Reala Mario Nakić, dok je najefikasniji bio Oliver Trosfontaines sa 23 poena.

Kod gostju odlična partija srpskog reprezentativca Dejana Kravića, koji je ubacio 19 poena (šut iz igre 9/15) i bio najefikasniji u svom timu.

U ostalim utakmicama odigranim u utorak takođe je bilo uzbudiljvo i rezultatski neizvesno:

Lijetuvos Ritas je kao gost savladao Strazbur 83:81, češki Nimburk je posle produžetka napravio iznenađenje protiv Tofaša u Bursi 96:93, VEF Riga je kao gost bila bolja od Peristerija 84:81, dok je nemački Bamberg pobedio Bilbao na strani 77:71. a izraelski Hapoel Holon je na svom terenu rutinski savladao Šole 73:63.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво