Читај ми!

Šćepanović ne predvodi Partizan protiv Igokee, na klupi nekadašnji trener Zvezde

Vlado Šćepanović neće predvoditi tim Partizana na utakmici ABA lige protiv Igokee u Laktašima. Ekipu će voditi trener juniora Milivoje Lazić, nekadašnji trener Crvene zvezde. Sašo Filipovski kandidat za novog šefa stručnog štaba crno-belih.

Posle lošeg početka sezone, a naročito posle ubedljivog poraza Partizana u Evrokupu od Burža, uprava kluba odlučila je da Vlado Šćepanović ne predvodi tim protiv Igokee.

"Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, KK Partizan je doneo odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee ne vodi Vlado Šćepanović. Kako su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na kovid-19, tim će voditi trener juniora Milivoje Lazić", navodi se na Partizanovom Tviter nalogu.

Partizan u Evrokupu ima skor 2-3, dok u ABA ligi posle četiri utakmice ima isti skor pobeda i poraza 2-2.

Nije precizirano da li ova odluka znači i kraj saradnje između Partizana i Vlada Šćepanovića, ali mediji su već počeli sa spekulacijama ko bi mogao da bude novi trener crno-belih.

Grčki novinar Hristos Harpidis preneo je informaciju da je među najozbiljnijim kandidatima za klupu Partizana slovenački trener Sašo Filipovski.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво