Читај ми!

Zvezda u Podmoskovlju gostuje kod poslednjeplasirane ekipe u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Moskvi od 18 časova protiv ekipe Himkija u 6. kolu Evrolige. Crveno-beli gostuju u dvorani "Mitišči arena" u Podmoskovlju, gde će nastupiti u najjačem sastavu. Promene rezultata i tok utakmice Himki – Crvena zvezda pratite na našem portalu.

Trener srpskog i regionalnog šampiona Saša Obradović poziva na oprez jer su slabi rezultati Himkija u dosadašnjem toku Evrolige prouzrokovani velikim brojem zaraženih koronavirusom.

"Himki u dosadašnjem toku lige i sezone, nije pokazao ni pravo lice, ni pun roster, konačno su zajedno. Svi su tu sem Stefana Jovića, cela ekipa je na okupu. Verujem da ovu utakmicu vide kao priliku da se vrate na neki kolosek. Oni su kao ekipa možda i najgore pogođeni ovim koronavirusom i svim posledicama koje nosi", rekao je Obradović i dodao:

"Mi, ipak, treba da razmišljamo samo o nama, i taj neki kondicioni deo, možda možemo fizičkom igrom svih 40 minuta da tražimo našu šansu za pobedu. Himki je ako ne ekipa za F4, za Top 8 sigurno, takav im je roster. Ponavljam, mi imamo svoje probleme – adaptacija Terija i Ročestija, period prilagođavanja O'Brajanta koji je potreban uz nesumnjiv kvalitet koji poseduje..."

Ekipa sa Malog Kalemegdana odigrala je do sada četiri meča u najjačem evropskom takmičenju i ima polovičan učinak (2-2), dok je Himki poslednji na tabeli sa svih pet poraza.

Crveno-beli se nakon meča u Moskvi, vraćaju u subotu u prepodnevnim časovima u Beograd, već u ponedeljak očekuje ih meč 5. kola ABA lige sa Krkom, a onda kreće izuzetno teška serija utakmica koju otvaraju gostovanjem u Minhenu.

Promene rezultata i tok utakmice Himki – Crvena zvezda pratite na našem portalu.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво