Читај ми!

Ročesti i Teri debitovali, Zvezda ubedljiva protiv Mornara

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u ABA ligi i ostvarili treću pobedu, ovoga puta nad Mornarom iz Bara. Crveno-beli su u hali "Aleksandar Nikolić" savladali crnogorskog predstavnika rezultatom 93:62, u utakmici kojom je zatvoren nedeljni program trećeg kola regionalnog takmičenja.

Duel je obeležio debi dvojice Amerikanaca u domaćem timu – povratnika Tejlora Ročestija i Emanuela Terija, koji su ostavili odličan utisak.

Ročesti je sjajnim razigravanjima i trojkama podsetio navijače na prethodni mandat i najavio isto, dok je Teri imao zapaženu rolu u reketu i nekoliko atraktivnih alej-upova.

Izabranici Saše Obradovića nešto sporije su započeli meč, ali su sredinom prve četvrtine uhvatili priključak. Početkom druge deonice su dodali gas, odlepili se na dvocifrenu razliku, a u trećoj su potpuno "pregazili" Barane.

Najefikasniji kod crveno-belih bio je Džordan Lojd sa 16 poena i četiri skoka, Dejan Davidovac dodao je 13, jedan više od Lengstona Hola, dok je Marko Jagodić Kuridža stao na 11. Spomenuti Ročesti postigao je sedam poena, a jedan manje postigao je Teri.

Džejkob Pulen bio je jedini sa dvocifrenim učinkom u redovima Mornara, sa 12 postignutih poena.

Zvezda je ponovo na vrhu tabele sa učinkom 3-0, dok je Mornar tri mesta ispod posle prvog poraza u trećem meču.

U prvoj utakmici dana, tokom koje je viđeno nekoliko velikih preokreta, Mega Sokerbet je slavio u Zagrebu protiv Cibone, rezultatom 77:73.

Megu je predvodio Dejšon Smit sa 21 poenom, četiri skoka i pet asistencija. Filip Petrušev, koji je upisao dabl-dabl učinak, bio je takođe odličan – imao je 19 poena, 10 skokova i jedno uspešno dodavanje

Kod domaćih Drežnjak je ubacio 23, Bilinovac 14, a Marić devet poena.

Mega je treća na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je Cibona na 11. pozicije bez trijumfa.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво