Читај ми!

Bogdan Bogdanović na meti Milvokija, Entoni Dejvis produžio saradnju sa Lejkersima

Bogdan Bogdanović je na meti Milvokija. Entoni Dejvis će raskinuti stari, pa potpisati novi ugovor sa Lejkersima. Pred timom iz Los Anđelesa je veliki posao da zadrži još sedam igrača.

Kako prenosi portal Atletik, Milvoki je ozbiljno "zagrizao" za Bogdana Bogdanovića, kome je istekao ugovor sa Sakramentom i slobodan je da potraži novu sredinu. Sakramento može da ga zadrži ukoliko izjednači najveću ponudu.

Kako prenosi novinar Šems Čaranija, koji je dobro upućen u zbivanja u NBA, pored Milvokija za Bogdana su zainteresovani brojni klubovi, a među njima i novi šampion Lejkersi.

Jezeraši imaju dosta posla u prelaznom roku. Prvi korak su napravili, obnovljen je ugovor sa centrom Entoni Dejvisom. Sada su na redu da njegovim stopama krenu i Rondo, Poupa, Hauard, Mekgi, Bredli, Vajters i Moris.

Entoni Dejvis ostaje u redovima šampiona, on će potpisati novi ugovor, a kako prenosi Atletik na stolu će biti jedan od ova tri ugovora:

Na dve godine ugovor težak 68 miliona dolara, tačnije jedan plus jedan, uz to da igrač moe posle prve sezone da napusti klub.

Druga opcija je na tri godine za 106 miliona dolara - dve plus jedna sezona.

Treća, na četiri godine ugovor vredan 146 miliona - tri plus jedna sezona.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво