Читај ми!

Lučić blista pod Trinkijerijem, Olimpijakos bolji od Olimpije

Košarkaši minhenskog Bajerna i Olimpijakosa pobedili su u prvim utakmicama trećeg kola Evrolige. Bajern je kao gost savladao Makabi u Tel Avivu rezultatom 85:82, dok je Olimpijakos na svom parketu bio bolji od Olimpije iz Milana – 86:75.

Bajern je nastavio da podiže formu i od dolaska Andree Trinkijerija igra sve bolje, pa je upisao i drugu uzastopnu pobedu.

Bavarci su meč rešili početkom poslednje četvrtine, kada su se odlepili na 10 razlike i stečenu prednost uspeli da sačuvaju do kraja.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je srpski reprezentativac Vladimir Lučić, koji je za 28 minuta na terenu postigao 26 poena (3-3 za dva, 4-5 za tri), uz tri skoka i dve ukradene lopte.

Zipser se zaustavio na 16, Rejnolds na 14, a Boldvin na 13 poena.

Kod domaćina Skoti Vilbekin je ubacio 27 poena i podelio sedam asistencija, a Ante Žižić uz 19 poena uhvatio šest lopti.

Bajern je nakon uvodnog poraza vezao dva trijumfa, dok je Makabi sada na učinku 1-2.

U drugoj utakmici u istom terminu Olimpijakos je pitanje pobednika protiv Armanija prelomio u trećoj četvrtini, koju je rešio u svoju korist 27:16. Do kraja nije bilo neizvesnosti i crveno-beli su rutinski došli do pobede.

Dominirao je dvojac Slukas-Printezis, prvi je postigao 17, a drugi 16 poena, dok je na drugoj strani Serhio Rodriges ubacio 18 poena, dva više od Majkla Rola.

Olimpijakos je došao do drugog trijumfa i sada je na 2-1, isto koliko ima i Olimpija Milano koja je doživela prvi neuspeh.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво