Читај ми!

Ročesti po povratku u Zvezdu: Znam šta se ovde očekuje

Novi-stari igrač Crvene zvezde Tejlor Ročesti poručio je da jedva čeka da se sretne sa navijačima i da vrlo dobro zna šta se od njega u Beogradu očekuje.

Amerikanac se vratio u klub sa Malog Kalemegdana, čiji će dres nositi naredna dva meseca uz opciju produžetka saradnje do kraja sezone.

Ročesti je danas odradio prvi trening sa ekipom, i uskoro se očekuje njegov drugi debi u crveno-belom.

”Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda”, rekao je Ročesti.

Kako ističe, dolazi na poznat teren u svakom smislu. Igrao je za Crvenu zvezdu, zna pritisak i očekivanja, radio je i sa trenerom Obradovićem u Lokomotivi iz Krasnodara. Spreman je i motivisan da još jednom ostavi trag u crveno-belom dresu:

”Najvažnija stvar je da znam sve ovde, i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno".

U drugom mandatu u Zvezdi Ročesti će nositi dres sa brojem 0.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије