(Ne)iznenađujuće: Dok Rivers nije više trener Klipersa

Američki trener Dok River nije više trener Los Anđeles klipersa, prenose američki mediji. Uspeo sam da ispunim mnoge svoje ciljeve, dok sam neke druge izgubio iz vida, rekao je River sa oproštaju.

Adrijan Vojnarovski je na Tviteru napisao da Dok odlazi iz Klipersa, da bi se ubrzo potom pojavio i tvit Riversa, koji se oprostio od navijača, igrača i rukovdstva tima.

"Hvala L.A. Klipersima koji su mi omogućili da im budem trener i hvala im za podršku koju su mi pružali. Kada sam preuzeo ekipu imao sam cilj da napravim pobedničku franšizu, destinaciju u koju svaki slobodni igrač želeti da dođe i da osvojimo šampionsku titulu. Uspeo sam da ispunim mnoge svoje ciljeve, dok sam neke druge izgubio iz vida".

"Zato sam vrlo razočaran svime što se dogodilo kada znate da vaš tim ima mogućnost da bude šampion, a završi se ovako onda to uopšte nije lako. Hvala svim trenerima, igračima i osoblju koji su bili deo tima dok sam bio trener. Najviše sam zahvalan navijačima, prošli smo kroz mnogo toga i zahvaljujem im što smo bili deo istog tima", napisao je Rivers.

Podsetimo, Klipersi su ispali u polufinalu Zapada od Jokićevog Denvera, iako su imali prednost od 3-1 u pobedama.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво