Jokić na kraju sezone: Bili smo niko i ništa, a došli do finala Zapada

Nakon petog meča finala Zapada protiv Lejkersa, koji je označio i kraj fenomenalne sezone Denvera, prva zvezda Nagetsa Nikola Jokić rekao je da je ponosan sa svoj tim zbog svega što su uradili i što su od situacije gde su bili niko (u NBA ligi), postali neko, odnosno učesnici konferencijskog finala.

To je bio poslednji deo u razgovoru koji je Nikola vodio sa predstavnicima američkih medija nakon poraza od Lejkersa u petom meču finala Zapada - 117:107.

Upitan koliko je njegov tim ponosan što je sa dba došao do finala, i što u svom sastavu ima puno momaka koji su draftovani kao kasniji pikovi i u kasnijim rundama drafta, ili ostali nedraftovani, Nikola je odgovorio:

"Možda zbog toga i nismo odustajali. Nismo odustali ni protiv Jute, ni protiv Klipersa. Zato što smo mi niko (i ništa). Mi smo neko ko je puno radio da bude ovde. Neki od nas igraju svoju tek prvu ili drugu sezonu. A kada igrate u finalu Zapada to je veoma velika stvar", jasan je i iskren bio Jokić.

On je naglasio da je odlika tima bila i da će biti u narednim godinama ista - igraj i ne odustaj.

Potom je Jokić pohvalio svog saigrača Džamala Marija.

"On je neverovatan. Bio je naš lider u ovom plej-ofu. On je borac, takmičar, fantastičan šuter. Igrao je sjajno", rekao je između ostalog Nikola pred odlazak na zasluženi odmor.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво