Talentovani košarkaš Andrija Vuković zvanično u Zvezdi

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Evropi 15-godišnji Andrija Vuković potpisao je za Crvenu zvezdu, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Vuković je rođen 18.01.2005. godine, visok je 205 centimetara i može da igra na pozicijama krilnog centra i centra.

"Angažovanjem Andrije Vukovića, KK Crvena zvezda mts je ostvario veliku pobedu nakon jednogodišnje administrativne borbe u kojoj su i porodica Vuković i Andrija izrazili veliku želju da supertalentovani košarkaš igra za Crvenu zvezdu", navodi se u saopštenju.

Prošao je mlađe selekcije KK Budućnost, sa kojom je osvojio dve titule, a o njegovom velikom talentu svedoči i podatak da je kao znatno mlađi igrač prethodno nastupao u starijim selekcijama KK "Junior" sa kojim je takođe osvojio takođe dve titule.

"Želim da se zahvalim mojoj Zvezdi što je imala strpljenja za mene u proteklom periodu, a nakon što su se pojavile administrativne prepreke za moj prelazak, omogućila mi nastavak školovanja i košarkaški razvoj od maja prošle godine", kaže mladi košarkaš.

"Sada kada sam registrovan kao igrač Crvene zvezde, mogu reći da su počele da se ostvaruju moje dečačke želje. Jedva čekam da počnem da na parketu branim boje mog voljenog kluba u kom želim da se ostvarim kao igrač i vratim dobrim igrama za sav trud i brigu koju je rukovodstvo kluba pokazalo prema meni" rekao je Vuković.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">