Primorska, ipak, ostaje u ABA ligi

Košarkaški klub Primorska izdao je saopštenje u kojem navodi da će, iako je finansijska situacija teška, naredne sezone igrati u Jadranskoj ligi.

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije da Primorska zbog finansija odustaje od ABA lige, kao i da su iz Kopra dali odrešene ruke igračima u izboru nove sredine.

Ipak, čini se da su čelnici slovenačkog tima našli sponzora koji će im pomoći da počnu takmičenje u regionalnoj košarkaškoj ligi.

"KK Primorska objavljuje da klub nastavlja da fumcioniše, uprkos teškim vremenima, sa svim kategorijama, kao i da će se takmičiti u svim najavljenim takmičenjima - prvenstvu i Kupu Slovenije, kao i ABA ligi", navodi se u saopštenju kluba.

Iako se nalazi u izuzetno teškoj sutuaciji, klub je uspeo da u prethodnih nekoliko dana nađe sponzore.

"Poslednjih meseci, uložili smo maksimum kako bismo održali najjači košarkaški centar na obali. Borili smo se do kraja, održali brojne sastanke sa potencijalnim sponzorima, partnerima, saradnicima, ali do 'pre par dana bili smo uvereni da je košarkaška priča u Kopru završena. U poslednja dva dana dogovorili smo saradnju sa novim partnerima, pto nam je dalo priliku da nastavimo dalje", navodi se u saopštenju.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво