Читај ми!

Lebron predvodio Lejkerse u pobedi nad Hjustonom

Košarkaši Los Anđeles lejkersa nadigrali su Hjuston sa 112:102 u trećoj utakmici i poveli sa 2:1 u pobedama u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. U drugoj uzastopnoj pobedi Lejkerse je sjajnom igrom i efikasnošću predvodio Lebron Džejms.

Tim Hjustona je odlično ušao u nadigravanje sa Lejkersima u kome su odlučivali detalji i dobio prva dva dela meča iako su se rivali stalno smenjivali u vođstvu.

I u drugom poluvremenu se nastavilo u istom ritmu, ali su Lejkersi najviše zahvaljujući seriji koševa Ronda u finišu meča uspeli da dođu do veće prednosti koju su zadržali do kraja meča za drugu pobedu u seriji.

Utakmica je bila i svojevrsno nadigravanje Džejmsa Hardena i Lebrona Džejmsa koji je meč završio sa novim rekordom.

Lebron je sa 36 poena uz 7 skokova i 5 asistencija bio najefikasniji igrač meča a time je ostvario 161. pobedu u plej-ofu u karijeri.

Entoni Dejvis je dodao 26 poena uz 15 skokova i 6 asistencija, a Radžon Rondo je meč završio sa 21 poenom i 9 asistencija.

U poraženom Hjustonu Harden je meč završio sa 33 poena uz po 9 asistencija i skokova ali ni Vestbrukovih 30 poena nije bilo dovoljno da nadigraju raspoložene Lejkerse.

уторак, 18. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије