Bilo mu je dosadno u NBA kampusu pa je ”skokonuo” do striptiz kluba

Košarkaš Los Aneđeles klipersa Lu Vilijams napustio je ”bubble” i proveo noć u omiljenom striptiz klubu, te je zbog toga kažnjen i moraće u desetodnevni karantin.

Iako je NBA liga obezebedila sjajne uslove u kampusu u okviru ”Diznijevog sveta” u Orlandu, nekima to ipak nije dovoljno.

Jedan od njih je sjajni bek i standardni kandidat za najboljeg šestog igrača lige Lu Vilijams, koji je prijavio odlazak iz kampusa zbog privatnih razloga, tačnije sahrane, a onda noć proveo u omiljenom klubu u Majamiju, koji je spada u grupu ”gentelmen’s club”-ova.

A odao ga je reper i prijatelj Džek Harlou, koji je objavio sliku sa Vilijamsom na svom Instragam profilu, iako je ubrzo potom nevešto pokušao da se opravda govoreći da je reč o staroj fotografiji.

Međutim, na njoj je Vilijams nosio masku koju su igrači dobijali samo u NBA kampusu, pa jasno da je ona zapravo vrlo ”sveža” i potiče iz Magic City-a.

NBA je ubrzo pokrenula istragu, u okviru koje je Vilijams priznao svoj prekršaj, zbog kojeg će deset dana morati da provede u karantinu i propusti dve utakmice nastavka sezone (početak 30. jula).

Da li će Klipersi dodatno kazniti Vilijamsa za sada nije poznato javnosti, ali s obzirom da je trener Dok Rivers rekao da ”nije srećan” zbog tog događaja, verovatno će nekih sankcija za ”svit Lua” ipak biti.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије