Bjelica zapažen a Bogdanović neraspoložen u porazu Kingsa

Košarkaši Sakramenta, sa Bjelicom i Bogdanovićem u prvoj petorci, poraženi su od ekipe Majamija rezultatom 104:98 u prvom pripremnom meču u Orlandu.

Srpski tandem, sa znatno više kose na glavi nego što smo od njih navikli, od prvog minuta igrao je na prvom meču još od prekida NBA sezone 11. marta.

Kingsi, na čijoj je klupi sedeo selektor Srbije i novi trener Fenerbahčea Igor Kokoškov, izgubili su tu prvu kontrolnu utakmicu uoči restrata u Orlandu.

Bolji je bio Hit iz Majamija, koje je predvodio sjajni i raspoloženi šuter Dankan Robinson, ubacivši 18 poena, od čega je 15 došlo iza linije za tri poena. Pratili su ga Tajelr Hiro sa 15, Keli Olinik sa 12, te Goran Dragić i Andre Igudala sa po 11.

Nemanja Bjelica, koji je meč poečeo na svojoj poziciji 4 i pored nekih najava da bi mogao da igra centra, za 18 minuta postigao je 13 poena uz tri asistencije i jedan skok (šut 3 od 4, uz sedam pogođenih slobodnih bacanja iz osam pokušaja).

Bogdan Bogdanović je pak za 23 minuta na parketu ubacio svega tri poena (samo jedan pogođen šut iz pet pokušaja), ali je i uhvatio tri i podelio četiri lopte saigračima.

Najraspoloženiji ”kralj” bio je Badi Hild sa 19 poena.

Iste večeri, Denver je predvođen Jokićem i Bolom bio bolji od Vašingtona. 

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво