Harden zaražen koronavirusom

Košarkaš Hjuston roketsa Džejms Harden zaražen je koronavirusom, prenose brojni američki mediji. Dva najbolja igrača tima iz Teksasa (Harden i Vestbruk) nisu otputovala sa ostatkom ekipe u Orlando na završnicu sezone.

NBA liga je u sve većim problemima iz dana u dan i sve više se dovodi pitanje nastavka sezone.

Nakon Rasela Vestbruka, koronavirusom je zaražen i Džejms Harden, te je pitanje šta će biti sa Hjustonom u nastavku sezone.

Harden, poput Vestbruka, nije otputovao sa ostatkom ekipe u "mehur" u Orlando, već se nada da će kasnije moći da se priključi saigračima.

Džejms Harden ima 30 godina, a u Hjuston je došao iz Oklahome 2012. godine. "Brada" je pre dve sezone bio proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige. Osam puta bio je član "Ol-star" tima, u pet navrata deo najbolje petorke NBA, dva puta najbolji strelac regularne sezone, jednom najbolji asistent, a osvojio je i titulu najboljeg šestog igrača.

Pored problema zbog igrača koji su zaraženi koronavirusom i koji nisu putovali za Floridu, NBA brine i disciplina samih igrača u "mehuru", jer su se već pojavljivali slučajevi kršenja propisanih pravila.

 

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво