Kokoškov menja Obradovića u Feneru!

Kako javljaju turski mediji ali i poznati NBA insajder Adrijan Vojnarovski, selektor Srbije Igor Kokoškov biće novi trener Fenerbahčea iz Istanbula.

Snažna eksplozija i transfer ”bomba” odjeknula je u četvrtak popodne na Bosforu - navodno, novi trener Fenerbahčea biće srpski trener Igor Kokoškov.

Selektor ”orlova” i pomoćni trener NBA tima Sakramento Kingsa je, kako se navodi, prihvatio je izdašnu ponudu turskog kluba da nasledi legendarnog Željka Obradovića, koji je i pored prvobitno postignutog dogovora o nastavku saradnje na još tri godine ipak napustio klupu žuto-plavih.

Nakon te odluke najtrofejnijeg trenera Evrope počela je licitacija ko će biti njegov naslednik, spominjali su se Šarunas JasikevičijusAndrea Trinkijeri, Ufuk Saridža, ali je izbor na kraju ipak pao na nekadašnjeg prvog trenera Finiks Sansa i šampiona Evrope sa Slovenijom 2017. godine.

Igor će sa Fenerom potpisati ugovor o saradnji na tri godine (2+1), ali će tim preuzeti tek nakon što sa Kingsima završi NBA sezonu u Orlandu, za koju pripreme uveliko traju.

Očekuje se da zvanična potvrda iz kluba stigne tokom vikenda. 

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво